OVER HUISARTSDICHTBIJ


Het antwoord op jouw gezondheidsvragen

Makkelijke en slimme zorg

Sinds 2016 ontwikkelen wij HuisartsDichtbij. Zo maken we de zorg makkelijker en slimmer.

Dat doen we door nauw samen te werken met zorgverleners. Met hun inzichten blijven wij HuisartsDichtbij verder ontwikkelen. Zo maken we de huisartsenzorg toegankelijker voor patiënt en zorgverlener. Door snel en persoonlijk antwoord te geven op jouw gezondheidsvraag, zetten we samen de volgende stap in jouw gezondheid.

Arts en Zorg logo

HuisartsDichtbij: een product van Arts en Zorg

HuisartsDichtbij is ontwikkeld door Digital Healthcare, het digitale onderdeel van de Arts en Zorg Groep. Arts en Zorg is de grootste huisarts van Nederland.

Arts en Zorg biedt via haar gezondheidscentra vernieuwende en toegankelijke zorg. Daarnaast maken ze online diensten op grote schaal beschikbaar. Zo gebruiken alle huisartsenpraktijken van Arts en Zorg de digitale patiëntenomgeving HuisartsDichtbij.

web pagina
patiënt

Altijd inzicht in je eigen gezondheid

We ontwikkelen al onze diensten op basis van vijf principes:

Jouw gezondheidsvraag is altijd leidend.

We geven persoonlijk advies en antwoord op maat.

Gezondheid en welzijn gaan verder dan alleen zorg.

Jouw medische gegevens staan veilig op één plek.

Wij zijn betrokken en zorgen dat je altijd een stap verder komt.

Veilig en betrouwbaar

Beveiliging van jouw informatie is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn wij NEN 7510 gecertificeerd, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Met DigiD garanderen wij dat je veilig inlogt. HuisartsDichtbij kun je ook koppelen aan Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) VitaalBank. Hiermee kan je jouw gegevens veilig opslaan en kun je jouw gegevens delen met andere zorgverleners bij wie je onder behandeling bent (geweest). VitaalBank is MedMij gecertificeerd.

n e n
digi-d
vitaal bank

HuisartsDichtbij maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...